murat masine kompanija

Murat Makina kompanija je osnovana 1983. godine, kao začetnik proizvodnje mašina za obradu PVC i aluminijumskih profila za vrata i prozore. Sa svojom čvrstom infrastrukturom, uz efikasno korišćenje nacionalnih industrijskih resursa, kao i turske tehnike i radne snage, Murat je postao brend broj jedan u okviru svog sektora za veoma kratko vreme i od tada drži vodeću poziciju u Turskoj.

Korišćenje kvalitetnih materijala u svakom od aspekata proizvodnje, investiranje u R&D (istraživanje i razvoj), kao i iskustvo u ispunjavanju potreba kupaca imaju za rezultat proizvodnju visokokvalitetnih mašina vrhunske tehnologije po pristupačnim cenama. Čak i u kriznim vremenima, kako u zemlji, tako i u svetu, Murat nije odstupao od svojih principa kvalitetne proizvodnje. Muratov visok kvalitet je stekao svoje prepoznatljivo ime i obezbedio da bude dobro poznat brend i izvan Turske. Danas, Murat izvozi mašine u 85 zemalja i obezbeđuje tehnički servis na licu mesta širom sveta.

Murat posluje u modernoj proizvodnoj fabrici na 16 500 m2 u Istanbulu. 160 kvalifikovanih zaposlenih rade na proizvodnji najboljih mašina i obezbeđuju najbolji servis u cilju postizanja maksimalnog zadovoljstva kupaca. Dobro obučeni prodajni tim i tehničari su uvek na raspolaganju za pitanja kupaca koja se tiču investicionog planirana, mašina ili tehničkog servisa.

murat masine logo

Kompanija

Kontakt